Retourneren

Link informatie retourrecht

https://cdn.myonlinestore.eu/93c020af-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_herroeping.pdf

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren via info@naam-bordjes.nl.

Uitzonderingen retourneren

 

 Alle artikelen worden door naam-bordjes gecontroleerd voor verzending. Zoals beschreven in de wet verkoop op afstand, zijn wij niet verplicht om producten die op maat en/of speciaal voor de klant gemaakt zijn, terug te nemen. Dit houdt voor u in, dat als u niet tevreden bent over het eindresultaat, wij geen geld terug geven. Uiteraard is het zo dat als het product beschadigt is of als er een fout aan onze kant gemaakt is dan zorgen wij voor het herstel en/of vervanging hiervan. U dient dit gelijk na constatering bij ons via de mail te melden.

Crediteren

De ondernemer naam-bordjes.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Garantie

Wij geven 1 jaar garantie op alle artikelen.

Identiteit ondernemer

Van der Stelt & Drijvers
naam-bordjes.nl
Sprokkelenburg 10
4207BB Gorinchem

info@naam-bordjes.nl

 

Postbus adres:

naam-bordjes.nl
Postbus 3101
4200 EC Gorinchem

 


KVK 11070078
BTW NL818352024B01

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Link retourformulier (geld op standaard borden)

https://cdn.myonlinestore.eu/93c020af-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_2_herroeping1.pdf

 

© 2007 - 2024 naambordjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel